SierraCorner
http://www.sierracorner.net/forum/

Tagsággal kapcsolatos információk!
http://www.sierracorner.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=2419
Oldal: 1 / 1

Szerző:  SierraCorner.net [ 2008. jan. 19., szomb. 16:44 ]
Hozzászólás témája:  Tagsággal kapcsolatos információk!

Kedves Sierrások!

A sierracorner a Capri Klub Magyarországból megalakított Classic Ford Klub Magyarország tagja.

Sajnos a klubalapítás nem mondható egy egyszerű folyamatnak, így kihasználtuk a Capri Klub Magyarország vezetőségének ajánlatát, mely szerint a Capri Klub hivatalos bejegyzését felhasználva hozzunk létre egy fúziót mely a Klasszikus irányt képviselő Fordos vonalat, próbálja lefedni. A hosszas munka eredményeként 2010. december 18-án a Capri Klub Magyarország éves közgyűlésén a tagság elfogadta a fúzió tényét, valamint megszavazta a klub teljes átalakulását.

Ennek kapcsán a Klub a Classic Ford Klub Magyarország nevet kapta. Alapszabályzatunk értelmében az alapítók a klubbon belül, mint önálló szekcióként működnek. Jelenleg a Capri Klub Magyarország, a Sierracorner.net illetve a Taunus-Granada vonal alkotja a klub 3 szekcióját.

A fúzió lehetőséget adott tagjaink számára, hogy kedvezményes illetve veterán biztosítást köthessen féltve óvott autóikra.

Amennyiben a Klubbal kapcsolatban többet is megszeretnél tudni úgy látogass el egy rendezvényünkre. Az aktuális rendezvényeinket a Találkozók rovatban nyomon követheted!

Reméljük, hogy ezek a változtatások pozitív fogadtatásra találnak köztetek, és továbbra is sok örömötöket lelitek majd a Sierrázásban és SierraCornerben!


--
SierraCorner.net

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/