Csatlakozott: 2006.10.21. Szombat 19:57 Hozzászólások: 4456 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010 Aug. 08 21:19 Hozzászólás témája:
scht írta:
balu írta:
Rég jártam erre,sajna a sok munka melett nem sok mindenre van időm mostanában,a maradék agykapacitásom pedig lefoglalja hogy gondolkodom rajta melyik a nekem való Sierra.2 lovat egy seggel nem lehet megülni plusz anyagilag 2 autót nem is tudok fenntartani,szóval az egyiknek mennie kell.Hosszas mérlegelés után még minidg nem döntöttem,tádé melett szól hogy már 3 éve hű társam,takarékos és viszonylag nem rozsdás,ez utóbbi a Dohc-nak hátránya,viszont a Dohc-al meg ha megyek egy nap utána már nem esik annyira jól a dizel használata,motorikusan jobb a futóműve meg zseniális.Nade elkalandoztam,ma szétkaptam kicsit a Dohc-ot,hétfőn elmegyek vele a lakatoshoz mert sürgős segítségre szorul a bódé,az árajánlat függvényébe döntök majd,a teljesség igénye nélkül siralmas helyzet:
Nahát ilyet!
küszöbök? ívek? akkor már...
Mondtam én ,hogy sok a píz érte amit adtál érte _________________ 83-as 2.3 D. GL örök aszfalt mezőkön
90-es 2.0i DOHC Ghia
Ma boncoltam tovább kicsit a témát,küszöbök meglepően jók,a vége szar csak
mint mindig,ívek már csak nyomokban,ezzel mondjuk legalább eddig is tisztába voltam mert látszik ,a taposók viszont meglepetés volt,a másik oldal ami ma sorra került:
_________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Csatlakozott: 2007.08.23. Csütörtök 16:59 Hozzászólások: 3459 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010 Aug. 08 19:56 Hozzászólás témája:
balu írta:
Rég jártam erre,sajna a sok munka melett nem sok mindenre van időm mostanában,a maradék agykapacitásom pedig lefoglalja hogy gondolkodom rajta melyik a nekem való Sierra.2 lovat egy seggel nem lehet megülni plusz anyagilag 2 autót nem is tudok fenntartani,szóval az egyiknek mennie kell.Hosszas mérlegelés után még minidg nem döntöttem,tádé melett szól hogy már 3 éve hű társam,takarékos és viszonylag nem rozsdás,ez utóbbi a Dohc-nak hátránya,viszont a Dohc-al meg ha megyek egy nap utána már nem esik annyira jól a dizel használata,motorikusan jobb a futóműve meg zseniális.Nade elkalandoztam,ma szétkaptam kicsit a Dohc-ot,hétfőn elmegyek vele a lakatoshoz mert sürgős segítségre szorul a bódé,az árajánlat függvényébe döntök majd,a teljesség igénye nélkül siralmas helyzet:
Nahát ilyet!
küszöbök? ívek? akkor már... _________________ scht@freemail.hu
(20)-555-2002
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Csatlakozott: 2003.12.30. Kedd 23:40 Hozzászólások: 11661 Tartózkodási hely: Ankara, TR
Elküldve: 2010 Júl. 14 21:51 Hozzászólás témája:
balu írta:
Szombat délután dühömbe hogy nem jutottam el kemencére,na meg mert a futóműves felb.ott agyilag,kicseréltem amit még ki kelett és beüzemeltem a kocsit.Azóta le se bírok állni vele. Ég és föld tádéhez képest,mintha az útra lenne szögezve, nincs az a tengeribetegséget okozó imbolygás és kóválygás,egyenesen megy ha azt akarom,tök tuti.Feszesebb is a futómű,hétvégén kifogott rajtam egy földút amin évek óta járok a bányatavakhoz,asszem egy enyhe ültetés lehet a ludas a dologba.Lép ha lépni kell,végre otthagytam valakit ennyi év után ,na szóval jó dolog a DOHC.Egyedül a fogyasztással barátkozok még,egy szerény 15 lityis nyitás után ma már akár 10 el is elkocsikáztam,ebből a szemszögből nézve hiányzik a Dizel.
Ja és mivel a futóműves elzavart a 4 különböző kerékkel ami rajta volt,muszáj volt kerekeket venni rá.
grats! egyébként takarékos gép a DOHC, előbb utóbb a tied is az lesz _________________
˙˙˙˙A kormányzott kereket hajtani???˙˙˙˙
Meg tudlak érteni ,én is örültem mikor végre nem a sor végén kullogtam a diesellel
Majd arra a kisebb "dombra" leszek kiváncsi ha megyek hozzátok,felüdülés lenne végre nem 2esbe 20 al menni mire elérem a tetejét. _________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Csatlakozott: 2006.10.21. Szombat 19:57 Hozzászólások: 4456 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010 Júl. 13 20:27 Hozzászólás témája:
Meg tudlak érteni ,én is örültem mikor végre nem a sor végén kullogtam a diesellel _________________ 83-as 2.3 D. GL örök aszfalt mezőkön
90-es 2.0i DOHC Ghia
Szombat délután dühömbe hogy nem jutottam el kemencére,na meg mert a futóműves felb.ott agyilag,kicseréltem amit még ki kelett és beüzemeltem a kocsit.Azóta le se bírok állni vele. Ég és föld tádéhez képest,mintha az útra lenne szögezve, nincs az a tengeribetegséget okozó imbolygás és kóválygás,egyenesen megy ha azt akarom,tök tuti.Feszesebb is a futómű,hétvégén kifogott rajtam egy földút amin évek óta járok a bányatavakhoz,asszem egy enyhe ültetés lehet a ludas a dologba.Lép ha lépni kell,végre otthagytam valakit ennyi év után ,na szóval jó dolog a DOHC.Egyedül a fogyasztással barátkozok még,egy szerény 15 lityis nyitás után ma már akár 10 el is elkocsikáztam,ebből a szemszögből nézve hiányzik a Dizel.
Ja és mivel a futóműves elzavart a 4 különböző kerékkel ami rajta volt,muszáj volt kerekeket venni rá.
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Elküldve: 2010 Júl. 05 6:45 Hozzászólás témája:
balu írta:
A szombati kötelező!túlórát általában pénteken közlik,de hát ezek már
csak ilyenek.Ma kicsit vigasztalódtam,kész lettem a DOHC-al,müködik,megy gurul,kicsit kóstolgattam,ismerkedtünk,elfogyott 2 gumi.
Az egyetlen még fenálló probléma valami irdatlan csattogás amit előszőr szelephangnak hittem,de most hogy mentem is vele rájöttem a kuplungtól jön,ha kinyomom a pedált elhalgat,néha spotán megjavul,majd újra kezdi.
Kinyomó csapágy _________________ 83-as 2.3 D. GL örök aszfalt mezőkön
90-es 2.0i DOHC Ghia
A szombati kötelező!túlórát általában pénteken közlik,de hát ezek már
csak ilyenek.Ma kicsit vigasztalódtam,kész lettem a DOHC-al,müködik,megy gurul,kicsit kóstolgattam,ismerkedtünk,elfogyott 2 gumi.
Az egyetlen még fenálló probléma valami irdatlan csattogás amit előszőr szelephangnak hittem,de most hogy mentem is vele rájöttem a kuplungtól jön,ha kinyomom a pedált elhalgat,néha spotán megjavul,majd újra kezdi. _________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
a hátsó üléssel mi legyen? leszedjem a padlásról? jössz valamelyik összejövetelre jövő héten, hogy elvidd?
egyébként közben eszembe jutott, hogy annyi van a hátsó üléssel, hogy a támláját kénytelen leszel visszalakítani, mert az 5ajtós zárhoz alakítottuk át, de ennél komolyabb dolgokat is megoldottál már, szóval semmiképp sem szeretnék pánikot kelteni, csak mindössze jelzem egyúttal.
Köszi de majd...,hétfőn semmisítették meg a péntekre aláírt szabis papíromat rituális körülmények között,és közölték hogy határidős meló délutános műszakba,szóval tök esélytelen mindkettő. _________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Ez amúgy melyik piros? Radiant Red vagy Spanisch Rot? Csupán kíváncsiságból kérdezem.
Na most megfogtál.
Ezzel a két névvel találkoztam én is mert probáltam kinyomozni de eddig azt
hittem ugyanaz a két szin,bár gyanús volt hogy van ahol igy van ahol úgy hivják.
Megnéztem,a kódja ugyanaz mindkettőnek,csak van ahol igy van ahol úgy hívják.Mondjuk használhatták volna a Ral kódot is hogy legalább ugyanolyannal fújkáljak bele,de aztán rájöttem végülis mindegy mert 20 év alatt ugyis annyira kifakult hogy ha nem kevertetem a szin úgyis tök másmilyen lesz. _________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Csatlakozott: 2003.12.31. Szerda 2:44 Hozzászólások: 6725 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2010 Júl. 04 0:39 Hozzászólás témája:
ez ugyanaz az autó?
(jó lett! )
a hátsó üléssel mi legyen? leszedjem a padlásról? jössz valamelyik összejövetelre jövő héten, hogy elvidd?
egyébként közben eszembe jutott, hogy annyi van a hátsó üléssel, hogy a támláját kénytelen leszel visszalakítani, mert az 5ajtós zárhoz alakítottuk át, de ennél komolyabb dolgokat is megoldottál már, szóval semmiképp sem szeretnék pánikot kelteni, csak mindössze jelzem egyúttal. _________________
Ez amúgy melyik piros? Radiant Red vagy Spanisch Rot? Csupán kíváncsiságból kérdezem.
Na most megfogtál.
hittem ugyanaz a két szin,bár gyanús volt hogy van ahol igy van ahol úgy hivják.
Na most megfogtál.
hittem ugyanaz a két szin,bár gyanús volt hogy van ahol igy van ahol úgy hivják. _________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Látom a fényt az alagút végén,megvan a kormánymű köszönet zotyidohcnak érte,kicsit adtam ma a külsőre is ,gyalázatosnak tartottam a fényezést ,kicsit poliroztam rajta.
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Nem is tudom,valahogy azért pirosabbra számitottam,tényleg elég izé egy szine van,de legaláb nem matt.
Szép lett! Kézzel vagy géppel csináltad?
Mi lesz az MKI-el ott a háttérben?
Kézzel,fáj is a karom mint állat.
Az mk1 sorsa egyenlőre rejtély,küzdöttem a jó magyar bürokráciával pár hónapot,aztán feladtam mert nagyon idegesitettek a szabadszellemű szabályértelmezésükkel.Most lekezeltem ahol még nem rohadt szét hogy legalább jobban ne rohadjon,és várunk a csodára. De valami lesz vele már csakazértis,legalább részben reinkarnálódjon. _________________ '91 SIERRA 1.8 Turbodiesel
'90 SIERRA 2.0 Dohc
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.