Csatlakozott: 2006.10.21. Szombat 19:57 Hozzászólások: 4456 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009 Szept. 29 6:13 Hozzászólás témája:
Nekünk azért sikerült rendesen eltévednünk a második etapban
Ott nyaltunk be 24 percet 1 laza 11km-es kitérővel ,bár mentségünkre
legyen mondva először vettünk részt ilyen versenyen de tetszett legközelebb
is indulunk ,persze ha lesz
Különben is valakinek kell utolsó előttinek lenni _________________ 83-as 2.3 D. GL örök aszfalt mezőkön
90-es 2.0i DOHC Ghia
Sajnos ami nem pontos . Mert a pont reklamációk nincsenek mindenkinél javitva .
A helyszinen a harmadik helyezettnek pedig lett javitva a pont .Mig a második helyezettnek nem.
jól beszél az úr. az oklevelek elkészültéig a 3. helyezett nem reklomált, ellenben azért szerencsére résen voltak és ellenőrizték a lapokat, és találtak egy javítási hibát a kresz teszt lapon, amit ki is javítottam a listában. Drágalátos TCS is ekkor jött meg a kajálásból mikor már meg voltak írva az oklevelek, és ő is erősen reklomált jópár dolgot. a mozdonyos hülyeséggel elhajtottam, mert ugye mindenki tudja hogy minden ami sinen megy az vonat, kivéve a villamost, de neki is volt jogos reklomációja, amit viszont már nem vezettem fel se a lapjára se a gépre több okból is:
-már kurvára fáradt voltam
-nem akartam ujra irni és laminálni az okleveleket, főleg hogy késő is volt, meg nem is volt annyi oklevél és lamináló fólia nálunk
-arról nem is beszélve, hogy az is váratlanul ért hogy lett holtverseny, de 2 abszolut második és 4 harmadik helyre abszolút nem készültünk fel
ezért kihirdettük az eredeti végeredményt. ha véresen komolyan akarnánk venni (amit azért mindenki tudhat róla, hogy a caprisok erre képtelenek, buli minden, komolyság ritkán van), akkor átnézhettük volna az összes itinert ujra meg ilyenek, de akkor reggel lett volna az eredményhirdetés. bár akkor többen maradtak volna estére . szoval igy szerintem jó lett a végeredmény, hiszen a beolvasott pontszámok közben megváltoztak, de a sorrend nem. nálunk mindig is az számított hogy jól teljen a tali, ezért nem is volt túl komoly az egész.
ami viszont tanulság:
- a pontozáson lehet hogy változtatni kell, hiszen több érdekes statisztikai adat feltünt már a javítások között:
1, ha valaki csak simán végigmegy a pályán, tartva a sebességet, és nem nagyon figyel a feladatokra, amit nem talál meg egyből azt kihadja, akkor jobb időt tud elérni mintha megkeres minden választ. ez onnan jön, hogy nagyon sok olyan itiner jött vissza, ami 0 vagy 1 hibapontos volt, viszont beszedett huszonix perc késéssel huszonix hibapontot. ha ők nem töltenek időt a kérdések megválaszolására, csak jönnek, kevesebb hibapontot szednek össze.
2, nagyon sok lett a holtverseny, szinte azonos időket mentek nagyon sokan
- és/vagy az itineren is lehetne nehezíteni, mert:
senki nem tévedt el igazán, csak 2 ember töltött több időt a 3. szakaszon. a régebbi versenyeken elég sok volt az eltévedés. nem azt mondom hogy ez most túl könnyű volt, de nagyon kiegyenlítettek lettek az eredmények, nagyon sokan mentek eltérő indulási idővel is ugyanolyan szakaszidőt, ami nagyon megnehezíti a kiértékelést (lásd 4 embernek volt 21 hibapontja)
ami tuti, hogy ha versenysorozatot akarunk akkor több klubnak is szervezni kell, komolyabban kell venni, nem lehet ennyire vicces, és ott igen pontosan kell megírni a kérdéseket is. az is jó tapasztalat, hogy egy páros irja fel az utvonalat, és olyan ember is kell hogy ellenőrizze aki nem vett részt a felírásban, igy jobban kijönnek a hibák, hiszen ő nem tudja merre kell menni mit kell keresni.
AZÉRT A LÉNYEG RÉSZEMRŐL: Remélem mindenki jól érezte magát és kellemesen töltötte el a napját, hiszen ez volt a cél!!!
Előszőr is szeretnék elnézést kérni azért mert nem jeleztem hogy nem jövök. Mentségemre legyen mondva az egész hetem nagyon zűrös volt de gyakorlatilag Péntek estére úgy nézett ki a dolog hogy mégis el tudok menni, de sajna szombat reggelre egy váratlan jött betegség megoldotta a problémámat.
Sajnálom hogy nem tudtam menni de majd legközelebb igérem bepótolom
ez igy kevés, készültem rád szabott külön itinerrel és volt képed nem lejönni, pedig hülyére akartuk röhögni magunkat rajtad!!! ez tarthatatlan
Sajnos ami nem pontos . Mert a pont reklamációk nincsenek mindenkinél javitva .
A helyszinen a harmadik helyezettnek pedig lett javitva a pont .Mig a második helyezettnek nem.
Csatlakozott: 2004.01.05. Hétfő 18:19 Hozzászólások: 22589 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009 Szept. 28 9:03 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Előszőr is szeretnék elnézést kérni azért mert nem jeleztem hogy nem jövök. Mentségemre legyen mondva az egész hetem nagyon zűrös volt de gyakorlatilag Péntek estére úgy nézett ki a dolog hogy mégis el tudok menni, de sajna szombat reggelre egy váratlan jött betegség megoldotta a problémámat.
Sajnálom hogy nem tudtam menni de majd legközelebb igérem bepótolom _________________ Aki 50 méternél többet gyalogol az csavargó
Mi is jól éreztük magunkat. Bár érdekes volt az első szakasz időeredménye, a második szakasz redben volt, a harmadik 16 kőtárgya és az itiner kicsit pontatlan volt de a részvétel a fontos. Összességében jó rendezvény volt legközelebb is megyünk! Képeim _________________ V.
egyébként a holtversenyek kérdése érdekes, ha mindent jól csináltam...
a 2-3. helyen holtverseny van, illetve a 4-7. helyen is. viszont, ha úgy vesszük, hogy a 18 hibapont 2. helyet ér, akkor vagy nincsen harmadik, vagy pedig a 21 hibapontosak mind harmadik helyezettek. _________________
Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat.
A gyerek betegségekért elnézést minden kitől, ez volt az első.Ígyekszünk kijavitani jövöre a hibákat.
Lesz folytatása.
Janist sajnálom, hogy nem jött el.
A Sierrások is remélem rendeznek jövöre.
Pár darab képet itt találtok :
http://www.fordcapri.hu/forford3/viewtopic.php?f=3&t=1498&st=0&sk=t&sd=a&start=15
ha valaki talál benne még hibát, az jelezze. ha a hiba olyan mértékü, hogy az befolyásolná a végeredményt, azt egy részről nem nagyon izgat, mert már kiosztottuk a díjjakat, de mivel volt néhány "nehezen értelmezhető" kérdés (bár a késésekkel sokkal több pontot gyüjtött mindenki, a szintidő mégsem érdekelt senkit hogy miért annyi ), ezért ha felmerül ilyen, akkor a roppant értékes díjjat legyártjuk, és anélkül hogy mást megfosztanánk a nyereményétől, az óvást benyújtó is megkapja a díjat és az oklevelet, egyel ugyis lógunk a holtverseny miatt....
Hát jó hosszú ebéd volt Az állás idő írása pedig becsület kérdése
Kivétel a vasúti átjáró tilos jelzése _________________ 83-as 2.3 D. GL örök aszfalt mezőkön
90-es 2.0i DOHC Ghia
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Remek volt, jól éreztük magunkat, a következőn találkozunk! Főleg ha megvalósul az a projekt, amiről lehetett hallani néhány félhivatalos infót menet közben.
TCS-vel meg volt szerencsém beszélgetni a wc előtt kicsit, és azért a 3. szakasz itinerét szidta ő is rendesen. Az az "Ívesen jobbra" szerintem egy darabig szállóige lesz a résztvevők közt!
Egyébként gondolom ők meg is ebédeltek abban a presszóban, mert akkorát nem lehetett hibázni azon a szakaszon hogy valaki másfél órával később jöjjön be. _________________ ˝Alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak ellenszenves.˝
http://stevzland.myminicity.com Végzetúr
Tényleg jó volt klasszul éreztük magunkat bár a második helyezett enyhén
kérdéses de nem is csodálkozok rajta más se lepődött meg
Köszönjük a szervezőknek _________________ 83-as 2.3 D. GL örök aszfalt mezőkön
90-es 2.0i DOHC Ghia
Csatlakozott: 2003.12.31. Szerda 2:44 Hozzászólások: 6725 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009 Szept. 22 8:12 Hozzászólás témája:
nem akarom elrondítani a tájékoztatás fölötti részt, úgyhogy nem másolom be a teljes nevezett listát, csak jelzem, hogy a "9-10, még 2 lehetséges induló ladás vonalról (kb. 70%)" indulókból az egyik nem tud jönni sajnos. _________________
Némi információ azoknak, akik még soha nem voltak hasonló versenyen, kb igy zajlik a nap:
Reggel 8-kor van gyülekező. fél kilenckor kezdjük el kisorsolni a rajtszámokat, mindenki huz egy kalapból egy cetlit, amit huz az lessz a rajtszáma.
9 kor indul az első autó, a létszámtól függően 2 ill. 3 percenként indulnak rajtszám szerint sorrendben az autók. Minden szakas előtt, indulás előtt kb 1 percel kapják meg az autoban ülők az adott szakaszhoz tartozó itinert. Hogy legyen egy kis elképzelés arról hogy mi is ez, itt egy 2 évvel ezelőtti itiner első lapja:
érdemes minden szakasz elején nullázni a napi számlálót, mert az itinerben az van megadva hogy mikor kell mit csinálni, de hogy egyszerübb legyen a dolog, a két pont közti távolság is szerepel benne. mivel ez nem egy rally itiner, ezért nincs minden sarok benne, csak az jelölve ahol valamit csinálni is kell, befordulni, feladat van stb. ahol nincs irva semmi, ott egyenesem kell menni, nem számít hány kereszteződés van.
lehet hozni mindenféle kütyüket, GPS meg bármi szar, ugysem ér egyik sem semmit se a verseny alatt, max ha nem jó a kilométerorád akkor tudod hogy mennyivel mész.
minden szakasz közben az itinerben vannak kérdések, amikre válaszolni kell. az itinerben kérdőjel jelzi, hogy merre találsz segítséget a megválaszolásban, tehát ha a rajzon az ut jobb szélén van a kérdőjel, akkor kár az ut bal oldalán keresgetni a választ. minden faluba be jelzésnél fel kell írni, hogy mi a település neve amin áthajtasz, ha nem irod fel büntetőpont jár érte.
ha beérsz a szakasz végére, ott elveszik tőled az itinert, és ráírják a beérkezési idődet, ami alapján kiszámoljuk a büntetőpontok mennyiségét. a szakaszok végén mindig van egy plusz feladat, ami vagy egy tényleges feladat (valamit meg kell csinálni időre) vagy egy tesztlap, amin kérdések vannak, minden kérdéshez 3 lehetséges válasz, neked azt kell bejelölni hogy szerinted melyik a helyes. minden rossz válaszért büntetőpont jár. az nyer akinek a legkevesebb büntetőpontja.
díjjazva lesznek az egyes szakaszok nyertesei valamint az abszolut első 3.
napközben az ellátásról mindenkinek magának kell gondoskodnia. ezt legegyszerübben a 2 szakasz közt lehet megtenni, hiszen az nincs megszabva hogy mikor induljon el valaki a következő szakaszra, simán lehet enni-inni a szakaszok közt.
Este az eredményhirdetés után tervezünk egy kis fözést is, aki marad éjszakára annak egyszerübb, de aki nem az is maradhat még kajáig.
Időzóna: (GMT +2 óra) Ugrás a köv. oldalra: 1, 2Következő
1 / 2 oldal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.